آ

  • آب‌پنیر بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آب‌پنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • آب‌سیب بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره‌های فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آب‌سیب [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • آب گوار فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت‌های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی‌های بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • آبگیری اسمزی مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف محلول ساکارز بر ویژگی‌های کمی و کیفی برش‌های خشک‌شده گلابی با محلول‌های باز تغلیظ‌شده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • آبگیری اسمزی مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]

  • آرد سمولینا ارزیابی و مقایسه ویژگی‌های میکروبی، حسی و پخت اسپاگتی‌های تولیدی به‌روش قدیمی و مدرن [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • آرد سمولینا خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک‌شده به‌روش اسمزی [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 363-374]

  • آرد عدس ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • آزمون رهایی تنش بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]

  • آفلاتوکسین M1 بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیه‌سازی‌شده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • آگار فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت‌های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی‌های بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • آماده‌سازی دانه روغنی بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • آمیلوز اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]

  • آمینواسید و اسید چرب آزاد تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • آنالیز پروفایل بافت فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت‌های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی‌های بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • آنتاگونیسم بررسی برهم‎کنش آنتی‎اکسیدانی ترکیب عصاره‎های چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • آنتروپی بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]

ا

  • اتمسفر تغییریافته تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • اجزاء شیر پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروس‌های روده ای با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • ارزیابی حسی فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت‌های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی‌های بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • ازن اثر آب ازن‌دار بر کاهش باکتری‌های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • ازن تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • اسانس زیره سیاه اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط‌های مدل شبیه‎سازی‌شده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • استافیلوکوکوس اورئوس اثر آب ازن‌دار بر کاهش باکتری‌های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • استخراج با دی‌اکسید کربن فوق‌بحرانی استخراج روغن تاجریزی سیاه به‌کمک سیال فوق‌بحرانی دی‌اکسید کربن [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 387-393]

  • استخراج به‌کمک مایکروویو بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه‌سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • استخراج روغن بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروس‌های روده ای با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • اسکروپرس بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • اسید چرب تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • اسید چرب بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • اسیدهای چرب ضروری تولید دوشاب غنی‌شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • اشرشیا کلی O157:H7 تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • اشریشیا کلی اثر آب ازن‌دار بر کاهش باکتری‌های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • افت پخت ارزیابی و مقایسه ویژگی‌های میکروبی، حسی و پخت اسپاگتی‌های تولیدی به‌روش قدیمی و مدرن [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • افت پخت خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک‌شده به‌روش اسمزی [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 363-374]

  • اکسپندر بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • اکستروژن ارزیابی و مقایسه ویژگی‌های میکروبی، حسی و پخت اسپاگتی‌های تولیدی به‌روش قدیمی و مدرن [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • اکستروژن خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک‌شده به‌روش اسمزی [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 363-374]

  • الگوریتم ژنتیک بهینه‌سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • اناریجه بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدار‌سازی روغن کانولا طی شرایط ذخیره‌سازی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • انرژی بررسی و بهینه‌یابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]

  • انرژی فعال‌سازی مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و رفتار خشک‌شدن فرمولاسیون‌های مختلف ترخینه در خشک‌کن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • اولتراسوند مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]

  • ایمنی غذایی بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیه‌سازی‌شده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]

ب

  • بافت بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]

  • برگ گل مغربی (Oenothera biennis) بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره‌های فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آب‌سیب [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • برنج شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه‌های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • بزرک تولید دوشاب غنی‌شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • بژی بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • بسته‌بندی تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • بنتونیت شفاف‌سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • بهینه‌سازی تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]

پ

  • پاستیل کیوی فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت‌های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی‌های بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • پایداری تعیین ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حامل گاما اوریزانول: توسط طیف‌سنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • پایداری اکسیداتیو بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدار‌سازی روغن کانولا طی شرایط ذخیره‌سازی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • پختن مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و رفتار خشک‌شدن فرمولاسیون‌های مختلف ترخینه در خشک‌کن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • پردازش تصویر شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه‌های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • پلی‌لاکتیک اسید مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی‎اکسیدانی برپایه پلی‌ لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]

  • پنیر فتای فراپالایش بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • پنیر کردی تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • پوست قهوه بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]

ت

  • تاجریزی سیاه استخراج روغن تاجریزی سیاه به‌کمک سیال فوق‌بحرانی دی‌اکسید کربن [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 387-393]

  • ترخینه مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و رفتار خشک‌شدن فرمولاسیون‌های مختلف ترخینه در خشک‌کن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • ترکیبات فنولی ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشه‌ای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • ترکیبات فنولی بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه‌سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • ترکیب وزنی بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • تصویر بافت بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • تغلیظ متوالی مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف محلول ساکارز بر ویژگی‌های کمی و کیفی برش‌های خشک‌شده گلابی با محلول‌های باز تغلیظ‌شده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • تغییرات رنگ بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • تقلبات تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • تمشک بررسی و بهینه‌یابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]

  • توکوفرول تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]

ج

  • جذب روغن بهینه‌سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • جذب روغن مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]

  • جلبک قرمز Hypnea hamulosa بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه‌سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • جوانه اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی [دوره 10، شماره 3، 1393]

چ

  • چای سبز بررسی برهم‎کنش آنتی‎اکسیدانی ترکیب عصاره‎های چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • چربی تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • چربی دنبه ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشه‌ای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • چرخ کردن اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]

  • چیلر کشتارگاه اثر آب ازن‌دار بر کاهش باکتری‌های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]

ح

  • حجم بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • حذف بیولوژیک بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیه‌سازی‌شده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • حلال بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]

خ

  • خرما بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آب‌پنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • خرمای واریته کلوته شفاف‌سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • خشک کردن مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و رفتار خشک‌شدن فرمولاسیون‌های مختلف ترخینه در خشک‌کن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • خشک کردن بررسی و بهینه‌یابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]

  • خشک‌کن ارزیابی و مقایسه ویژگی‌های میکروبی، حسی و پخت اسپاگتی‌های تولیدی به‌روش قدیمی و مدرن [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • خشک‌کن خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک‌شده به‌روش اسمزی [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 363-374]

  • خصوصیات خمیری اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]

  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • خمیرابه ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • خمیر گندم بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]

  • خواص مکانیکی مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی‎اکسیدانی برپایه پلی‌ لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]

د

  • دانه ذرت خوشه‌ای ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشه‌ای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • دوره رسیدگی تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • دوشاب تولید دوشاب غنی‌شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

ر

  • رزماری بررسی برهم‎کنش آنتی‎اکسیدانی ترکیب عصاره‎های چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • رفتار ویسکوالاستیک بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]

  • رنگ اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]

  • رنگبری و شفاف‌سازی شفاف‌سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • روش اصلاح‌یافته حرارتی تعیین ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حامل گاما اوریزانول: توسط طیف‌سنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • روش سطح پاسخ بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه‌سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • روش سطح پاسخ بررسی و بهینه‌یابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]

  • روش سطح پاسخ استخراج روغن تاجریزی سیاه به‌کمک سیال فوق‌بحرانی دی‌اکسید کربن [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 387-393]

  • روش فرآیند تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • روغن تولید دوشاب غنی‌شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • روغن پسته بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • روغن خام بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • روغن کانولا بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدار‌سازی روغن کانولا طی شرایط ذخیره‌سازی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • ریزساختار مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی‎اکسیدانی برپایه پلی‌ لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]

ز

  • زانتان بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]

ژ

  • ژلاتین شفاف‌سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]

س

  • ساکارومایسز سرویزیه بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره‌های فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آب‌سیب [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • سالمونلا تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • سبزیجات تازه تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • سرخ‌ کردن بهینه‌سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • سرخ کردن بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • سرخ کردن مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]

  • سوکسله بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • سیستم مدل پوسته ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • سینرژیسم بررسی برهم‎کنش آنتی‎اکسیدانی ترکیب عصاره‎های چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]

ش

  • شبکه عصبی شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه‌های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • شبکه عصبی مصنوعی پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروس‌های روده ای با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • شترمرغ بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • شرایط ذخیره‌سازی بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدار‌سازی روغن کانولا طی شرایط ذخیره‌سازی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • شرایط کشتار بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • شکلات تیره بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • شمارش کلی ارزیابی و مقایسه ویژگی‌های میکروبی، حسی و پخت اسپاگتی‌های تولیدی به‌روش قدیمی و مدرن [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • شمارش کلی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک‌شده به‌روش اسمزی [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 363-374]

  • شمارش کلی میکروارگانیسم‌ها اثر آب ازن‌دار بر کاهش باکتری‌های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • شیر خام پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروس‌های روده ای با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • شیر سویا بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • شیر کنجد تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]

ص

  • صمغ دانه قدومه شهری بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]

ض

  • ضدعفونی‌کننده تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • ضریب انتشار مؤثر رطوبت مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]

  • ضریب نفوذ مؤثر آب مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و رفتار خشک‌شدن فرمولاسیون‌های مختلف ترخینه در خشک‌کن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]

ط

  • طیف‌سنجی بررسی ویژگی‌های مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیت‌های بر پایۀ نشاستۀ اصلاح‌شده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]

ع

  • عدد اسید تیوباربیتوریک تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع‌شده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]

  • عدد تری ان مزدوج تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع‌شده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]

  • عدد دی ان مزدوج تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع‌شده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]

  • عصاره پپتون ماهی اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط‌های مدل شبیه‎سازی‌شده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]

ف

  • فسفاتید بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • فعالیت فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت‌های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی‌های بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • فعالیت آبی بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشه‌ای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • فعالیت ضدمیکروبی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره‌های فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آب‌سیب [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • فعالیت مهارکنندگی رادیکال آزاد DPPH بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه‌سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]

ق

  • قدرت تورم اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]

ک

  • کاهش جذب روغن ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • کاهو تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • کره تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • کره بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • کشمش بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آب‌پنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • کیفیت اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • کیک اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • کیک شیفون بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]

گ

  • گاز کروماتوگرافی با کارایی بالا ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشه‌ای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • گامااوریزانول تعیین ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حامل گاما اوریزانول: توسط طیف‌سنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • گردو تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع‌شده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]

  • گلابی مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف محلول ساکارز بر ویژگی‌های کمی و کیفی برش‌های خشک‌شده گلابی با محلول‌های باز تغلیظ‌شده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • گل زعفران تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • گندم اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • گوشت بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • گوشت شتر اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]

  • گوشت شترمرغ اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]

ل

  • لاشه بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • لاشه مرغ اثر آب ازن‌دار بر کاهش باکتری‌های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیه‌سازی‌شده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره‌های فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آب‌سیب [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • لیستریا مونوسیتوژنز اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط‌های مدل شبیه‎سازی‌شده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]

م

  • مارگارین بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • ماندگاری بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]

  • مایکروویو بررسی و بهینه‌یابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]

  • مایکروویو مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]

  • متدولوژی سطح پاسخ شفاف‌سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • محلول مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف محلول ساکارز بر ویژگی‌های کمی و کیفی برش‌های خشک‌شده گلابی با محلول‌های باز تغلیظ‌شده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • محیط شبیه‌سازی‌شده اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط‌های مدل شبیه‎سازی‌شده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • مخمر نانوایی بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آب‌پنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • مدل پلگ-نورمند بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]

  • ملاس بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آب‌پنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]

ن

  • نانوذرات دی‌اکسیدتیتانیم بررسی ویژگی‌های مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیت‌های بر پایۀ نشاستۀ اصلاح‌شده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • نانوفیبر سلولز اصلاح‌شده مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی‎اکسیدانی برپایه پلی‌ لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]

  • نانوکریستال سلولز بررسی ویژگی‌های مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیت‌های بر پایۀ نشاستۀ اصلاح‌شده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • نانولیپوزوم تعیین ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حامل گاما اوریزانول: توسط طیف‌سنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • نشاسته بررسی ویژگی‌های مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیت‌های بر پایۀ نشاستۀ اصلاح‌شده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • نشاسته برنج اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]

  • نگهداری تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • نگهداری تسریع‌شده تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع‌شده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]

و

  • ویژگی‌های شکلی شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه‌های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • ویژگی‌های مکانیکی بررسی ویژگی‌های مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیت‌های بر پایۀ نشاستۀ اصلاح‌شده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]